Pionens dag 18 juni

Postat 31 maj, 2024.

Fira Pionens dag med oss i Billbäcks trädgårdsbutik tisdagen den 18 juni! Upptäck vårt stora sortiment av pioner, varav flera blommar just nu. Denna dag är tillägnad den fantastiska pionen, en av trädgårdens mest älskade blommor.

I vår trädgård kan ni njuta av flera vackra pioner som breder ut sina praktfulla blommor. Våra trädgårdsmästare finns på plats för att ge råd och tips om hur du bäst tar hand om dina pioner och får dem att trivas.

Ta med vänner och familj och låt er inspireras till att förgylla er egen trädgård med dessa underbara blommor. Missa inte chansen att fira Pionens dag med oss i Billbäcks trädgårdsbutik!

Varmt välkomna!


Sommarlovsfika 13 juni

Postat 30 maj, 2024.

Fira sommarlovets antågande med oss i Billbäcks trädgård!

Torsdagen den 13 juni firar vi sommarlovets antågande i vår vackra, lummiga trädgård. Vi välkomnar alla elever med nära och kära att njuta av en mysig fikastund i det gröna.

Kakmontern är fylld med olika godbitar som passar både stora och små. Sommarlovet är en tid för glädje och firande, och vi vill göra denna dag extra speciell för er. Ta med vänner och familj och fira sommarlovet med oss i Billbäcks trädgård. Vi ser fram emot att välkomna er torsdagen den 13 juni, då vår restaurang håller öppet från kl 9.30 till 17.

Det blir en dag fylld med gofika, trevligt sällskap och härlig atmosfär. Missa inte chansen att fira sommarlovets början i en naturskön och avkopplande miljö.

Hjärtligt välkomna!


Nationaldagsfika 6 juni

Postat 30 maj, 2024.

Fira och fika på Nationaldagen i all ära! Välkomna att fånga högtidsdagen i Billbäcks vackra trädgård, en perfekt plats för att njuta av sommarens första högtid med vänner och familj.

I vår kakmonter hittar ni (bland mycket mer) Billbäcks egna nationalbakelse, en godbit skapad speciellt för denna dag. För att göra firandet extra festligt, har vi både bubbel och rosé på kylning, redo att serveras till alla som vill skåla in dagen. Njut av det goda i vår grönskande trädgård.

Ta med er nära och kära och fira Nationaldagen med oss i Billbäcks trädgård. Vi ser fram emot att välkomna er torsdagen den 6 juni, då vår restaurang håller öppet från kl. 10 till 15.30. Det blir en dag fylld med smakupplevelser, trevligt sällskap och härlig atmosfär.

Varmt välkomna!